Om Oss

TOTO Wahlet

TOTO, marknadens största och starkaste spelare inom duchtoaletter även s.k washlets. Med mer än 40 års erfarenhet och mer än 50 miljoner sålda WASHLET är TOTO erkänt som världens ledande tillverkare av dessa produkter.

Sammarbeten

Tyska TECE är ett innovativt teknikföretag som utvecklar och tillverkar installation och sanitetsteknik. Vi har en mycket god samarbete med TECE och deras inbyggda cisterner.

Vår Vision

Vår vision är att bidra till att höja standarden för sortimentet på badrumsprodukter. Vi vill erbjuda unika produkter som fokuserar på funktionalitet, kvalitet, hygien och komfort.

"Elektronisk Bidé"

Tvättar och Torkar dig Hygieniskt

Vi är mycket stolta över att ha importerat japanska TOTO-produkter.

eBide.se är ett varumärke hos Norvia AB( 556631-1428) som arbetar med vård samt hygienprodukter. Vår VD är Dr Faramarz Norouzi,legitimerad läkare med specialitet inom arbetsmiljömedicin & allmänmedicin. Detta gör att vi är mer noggrant med vad bolaget försöker sälja inom hygien Branschen.

Vi vill genom den lokala installatören betjäna slutanvändarna med innovativa produkter och högkvalitativa lösningar. Vårt breda sortiment av modeller och funktioner gör att vi alltid har en produkt som matchar individens behov.
För att säkerställa den optimala lösningen för användaren, såväl som den bästa vägledningen för användningen av produkterna, vill vi att vägledningen ska ske genom expertpersonal i vårt nätverk av återförsäljare.
Alla våra produkter är godkända för användning i EU som ett minimum och utan undantag.
Elektronisk Bide
Enkel Installation

För att installera en elektronisk toalett sits behövs ett eluttag och en kallvattenledning från avstängningsventilen bredvid toaletten.

Kontakta Oss
Bideér

De första elektroniska bideérna kom på 1960 talet vilket passar bra med den japanska hygien traditionen.

Se våra Produkter
Bättre hygien

Våra bideér är särskilt användbara för äldre, men naturligtvis även lämpliga för alla som vill förbättra sin toaletthygien och minska användningen av toalettpapper.

Kontakta Oss
eBidé - Japanska Toaletter